Vrouwen 7x7 toernooi

Jaroka is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van: PVC vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, deurmatten, karpetten en kunstgras!
Door onze ervaring in de vloerenbranche met zowel PVC als Laminaatvloeren weten wij hoe belangrijk het is om de juiste vloer te kiezen. Aangezien de vloer de basis is, hebben zowel materiaal als kleur veel invloed op de ruimte. Wij geven u hierover graag eerlijk advies en denken met u mee over de vloer die in uw situatie het beste past. Wij  helpen u graag om de juiste keuze voor uw vloer te maken. Jaroka levert de producten voor de scherpste prijs! Bij advies aan huis nemen wij grote stalen mee zodat u meteen kunt kijken hoe u deze in huis kunt combineren. Tenslotte legt u een pvc vloer voor minimaal 15 jaar. Het is van belang om vooraf aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat zodat wij een juiste samenstelling aan stalen kunnen maken. Wij hebben wel 300 verschillende soorten pvc! Daarom adviseren wij ons  te bezoeken in onze showroom, zodat u eerst ideeën op kunt doen. U krijgt stalen mee om ze thuis in uw eigen interieur te bekijken en te beoordelen. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Wij  garanderen u de beste prijs/kwaliteitverhouding! Ons team legt met de grootste zorg uw vloer zodat u er jarenlang plezier aan heeft. 
Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken bel of mail gerust! 
Wij helpen u graag. 

Team Jaap Rook
https://jaroka.nl

Even voorstellen: de naam Meesters is natuurlijk niet geheel onbekend in Staphorst, alleen is het nu op vier wielen in plaats van twee. Ik ben Kornelis Meesters en vanaf juni 2015 ben ik mijn eigen autorijschool gestart. Na eerst nog een half jaar gewerkt te hebben bij de drukkerij ben ik vanaf januari 2016 fulltime met de rijschool bezig. Ruim een jaar later is mijn vrouw Rensje ook begonnen met het geven van rijlessen. Inmiddels zijn we werkzaam met 4 instructeurs, Carolina Nijboer-Witte en Laurens Swierstra zijn ons team komen versterken! 
Eigentijdse lesauto
Je lest in een nieuwe BMW 1 Serie of een Citroën C4 cactus, die voorzien zijn van alle moderne snufjes die het rijden nog prettiger maaken. Zo heeft de auto climate control, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Doordat de auto’s een dieselmotor hebben, rijden ze soepel. De BMW en de Cactus zijn ook nog eens zuinig, wat minder belastend is voor het milieu.
Automaat lessen
Onze Volkswagen Polo maakt de vloot compleet, deze auto is een automaat, mocht het schakelen om wat voor reden dan ook,  niet soepel gaan dan kun je voor de Polo gaan, eventueel kunnen we naar verloop van tijd dan nog overstappen naar de schakel auto!

Kijk anders eens op onze website >https://www.rijschoolkornelismeesters.nl

Hallo kan ik(Tara) je ergens mee helpen!